ASN Duurzaam Mixfonds Offensief

Handelskoers

Fondskosten: 0,90%

Financieel solide duurzame beleggingen in verschillende beleggingscategorieën

Het fonds belegt in de volgende beleggingscategorieën Doelweging
ASN Duurzaam Aandelenfonds 52%
ASN Duurzaam Obligatiefonds 22%
ASN Milieu & Waterfonds 13%
ASN Small & Midcapfondsl 5%
ASN Microkredietpool 8%

De verhouding tussen de beleggingscategorieën kan schommelen door koersveranderingen. Deze verhouding wordt voortdurend bewaakt. Minstens eens per maand wordt beoordeeld of aanpassing aan de oorspronkelijke percentages vereist is. Zo blijft de risico-rendementsverhouding in balans. Alle beleggingen voldoen aan de duurzaamheidscriteria van ASN Impact Investors.

Duurzame beleggingsdoelstelling – Artikel 9

Dit beleggingsfonds richt zich specifiek op het behalen van duurzame beleggingsdoelstellingen, daarom rapporteert het fonds onder artikel 9 van de SFDR. Duurzaamheid is dan ook een verbindend en verplicht onderdeel van het beleggingsproces.Lees meer

Landen die werken aan een goede leefomgeving, goed zorgen voor hun natuur en de overgang naar duurzame energie stimuleren. In deze landen beleggen de ASN Duurzame Mixfondsen. En in ondernemingen die – net als wij – vooruit kijken. Vanuit een goed doordachte strategie nemen ze verantwoordelijkheid voor hun activiteiten en zorgen ze goed voor werknemers en klanten, de natuur en het klimaat.

Step 1

Rendementsontwikkeling (groei per €100)

Koersverloop

Bron: Infront Financial Technology B.V.

Universum ASN Duurzame Mixfondsen

De ASN Duurzame Mixfondsen beleggen in andere ASN beleggingsfondsen. Wilt u weten waarin de ASN Duurzame Mixfondsen kunnen beleggen, dan kunt u de beleggingsuniversa van de andere fondsen raadplegen.

Kwartaalbericht ASN Duurzaam mixfonds Offensief

Documenten