ASN Duurzaam Mixfonds Zeer Defensief

Handelskoers 21-06-2024 € 49,45

Fondskosten: 0,90%

Financieel solide, duurzame beleggingen in verschillende beleggingscategorieën

Het fonds belegt in de volgende beleggingscategorieën Doelweging
ASN Duurzaam Aandelenfonds 8%
ASN Duurzaam Obligatiefonds 67%
ASN Milieu & Waterfonds 1%
ASN Duurzaam Small & Midcapfonds 1%
ASN Microkredietpool 23%

De verhouding tussen de beleggingscategorieën kan schommelen door koersveranderingen. Deze verhouding wordt voortdurend bewaakt. Minstens eens per maand wordt beoordeeld of aanpassing aan de oorspronkelijke percentages vereist is. Zo blijft de risico-rendementsverhouding in balans. Alle beleggingen voldoen aan de duurzaamheidscriteria van ASN Impact Investors.Landen die werken aan een goede leefomgeving, goed zorgen voor hun natuur en de overgang naar duurzame energie stimuleren. In deze landen beleggen de ASN Duurzame Mixfondsen. En in ondernemingen die - net als wij - vooruit kijken. Vanuit een goed doordachte strategie nemen ze verantwoordelijkheid voor hun activiteiten en zorgen ze goed voor werknemers en klanten, de natuur en het klimaat.

Duurzame beleggingsdoelstelling – Artikel 9

Dit beleggingsfonds richt zich specifiek op het behalen van duurzame beleggingsdoelstellingen, daarom rapporteert het fonds onder artikel 9 van de SFDR. Duurzaamheid is dan ook een verbindend en verplicht onderdeel van het beleggingsproces. Lees meer

Naast aandelen en obligaties belegt het ASN Duurzame Mixfonds Zeer Defensief via onderhandse leningen en aandelenparticipaties in microfinancieringsinstellingen (MFI’s). MFI’s verstrekken financiële diensten aan mensen met een laag inkomen, micro-ondernemingen en het midden- en kleinbedrijf in lage-inkomenslanden.

Step 1

Rendementsontwikkeling (groei per €100)

Koersverloop

Bron: Infront Financial Technology B.V.

Universum ASN Duurzame Mixfondsen

De ASN Duurzame Mixfondsen beleggen in andere ASN beleggingsfondsen. Wilt u weten waarin de ASN Duurzame Mixfondsen kunnen beleggen, dan kunt u de beleggingsuniversa van de andere fondsen raadplegen.

Kwartaalbericht ASN Duurzaam Mixfonds Zeer Defensief

Documenten