Bedankt voor 30 jaar ongeduld

ASN Impact Investors & ASN Duurzaam Aandelenfonds: al 30 jaar Duurzaam Beleggen

Bedankt voor je ongeduld.

30 jaar geleden richtten we het allereerste duurzame beleggingsfonds van Nederland op: het ASN Duurzame Aandelenfonds. Een fonds dat enkel en alleen belegt in duurzame bedrijven. Geboren uit ongeduld, om de wereld zo snel mogelijk te verduurzamen. Een fonds voor de ongeduldige beleggers dus.

Sindsdien zijn we altijd op zoek naar bedrijven en initiatieven die onze duurzame toekomst versneld dichterbij brengen. We kunnen niet wachten. Het is te belangrijk om geduldig af te wachten tot de wereld vanzelf beter wordt.

Tegelijkertijd zijn we weloverwogen beleggers. We investeren voor de lange termijn. Je zou kunnen zeggen: daar komt dan weer enig geduld bij kijken. Wij zeggen liever: daar komt gezond verstand bij kijken. Zo behalen we een prachtig rendement voor onze investeerders én voor de wereld.

Stilstaan bij versnellen

Bij ons 30-jarig bestaan staan we graag even stil bij de gedrevenheid, de toekomstgerichtheid, het versnellen en de versnellers. En daarom: een ode aan het ongeduld dat daarachter schuil gaat.

Want geduld is een schone zaak. Maar als het aankomt op een duurzame toekomst dichterbij brengen, is ongeduld een nóg veel schonere zaak.

We gaan de komende jaren weer vol verder om onze duurzame toekomst, samen met ook alle enthousiaste betrokkenen en beleggers steeds sneller dichterbij te brengen. We kunnen niet wachten.

Bedankt voor je ongeduld!

Delen op: