Stephan Langen start als Hoofd Portfoliomanagement ASN Impact Investors

ASN Impact Investors heeft Stephan Langen aangesteld als Hoofd Portfoliomanagement. Langen wordt daarmee verantwoordelijk voor het team specialisten dat de fondsen van de duurzame investeerder beheert.

Langen (54) volgt als Hoofd Portfoliomanagement ad interim San Lie op, die dit voorjaar directievoorzitter werd van ASN Impact Investors.

Langen werkte sinds 2014 als manager SRI-fondsen bij de duurzame vermogensbeheerder. Daarvoor was de econoom en chartered alternative investment analyst onder meer werkzaam bij ThomasLloyd Group, BNP Paribas Clean Energy Partners (het tegenwoordige Glennmont Partners) en ABN AMRO Asset Management.

San Lie, directievoorzitter ASN Impact Investors:

‘Ik ben ontzettend blij dat Stephan deze rol op zich neemt. Ik heb hem leren kennen als een ervaren en betrokken beleggingsprofessional die veel ervaring heeft met het beheer van onze impact-, SRI- en mixfondsen. In voorgaande rollen heeft Stephan bovendien een schat aan buitenlandervaring opgedaan, gewerkt met institutionele partijen en zowel de voor- als achterkant van het asset management ervaren.’

Stephan Langen:

’Het is een geweldige eer en uitdaging voor me om met het team aan de slag te gaan, onze fondsen door te ontwikkelen en mede dankzij innovaties de groei te realiseren die past bij de ambities van ASN Impact Investors.’