ASN Impact Investors winnaar Beste Aanbieder Duurzame Producten

ASN Impact Investors heeft de Cashcow Award 2022 voor Beste Aanbieder Duurzame Producten gewonnen. Hartelijk dank aan iedereen die op ons heeft gestemd!

San Lie, directievoorzitter van ASN Impact Investors: ‘Het is ons doel om duurzaam beleggen zo toegankelijk mogelijk te maken, met optimaal rendement voor de belegger en voor de wereld. De prijs is een erkenning dat we daarin slagen en bevestigt dat ASN Impact Investors een leidende rol vervult op het gebied van duurzaam en impactbeleggen. Dat lieten we vorig jaar nog zien met de introductie van het ASN Biodiversiteitsfonds. We blijven nieuwe manieren ontwikkelen om een goed rendement te koppelen aan onze doelstellingen voor klimaat, biodiversiteit en mensenrechten.’

Over de Cashcow Awards

De Cashcow Awards zijn een initiatief van Cash magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull. De prijzen werden op 4 november uitgereikt in tien verschillende categorieën. De winnaars kregen hun prijs uitgereikt uit handen van Janneke Willemse, de dagvoorzitter van de BeleggersFair.