ASN Duurzaam Mixfonds
Zeer Defensief

Financieel solide, duurzame beleggingen in verschillende beleggingscategorieën.

Handelskoers 15-10-2019 € 52,51

Fondskosten: 0,90%

Financieel solide, duurzame beleggingen in verschillende beleggingscategorieën

Het fonds belegt in de volgende beleggingscategorieën Doelweging
ASN Aandelenpool 8%
ASN Obligatiepool 67%
ASN Milieupool 1%
ASN Small & Midcappool 1%
ASN Microkredietpool 23%

De verhouding tussen de beleggingscategorieën kan schommelen door koersveranderingen. Deze verhouding wordt voortdurend bewaakt. Minstens eens per maand wordt beoordeeld of aanpassing aan de oorspronkelijke percentages vereist is. Zo blijft de risico-rendementsverhouding in balans. Alle beleggingen voldoen aan de duurzaamheidscriteria van de ASN Beleggingsfondsen.

Landen die werken aan een goede leefomgeving, goed zorgen voor hun natuur en de overgang naar duurzame energie stimuleren. In zulke landen beleggen de ASN Duurzame Mixfondsen. En in ondernemingen die -net als wij- vooruit kijken. Vanuit een goed doordachte strategie nemen ze verantwoordelijkheid voor hun activiteiten en zorgen ze goed voor werknemers en klanten, de natuur en het klimaat.

Naast aandelen en obligaties belegt het ASN Duurzame Mixfonds Zeer Defensief via onderhandse leningen en aandelenparticipaties in microfinancieringsinstellingen (MFI’s). MFI’s verstrekken financiële diensten aan mensen met een laag inkomen, micro-ondernemingen en het midden- en kleinbedrijf in ontwikkelingslanden.

Step 1

Rendementsontwikkeling (groei per €100)

Koersverloop

Bron: vwd group

Universum ASN Duurzame Mixfondsen

De ASN Duurzame Mixfondsen beleggen in de pools van de andere fondsen. Wil je weten waarin de ASN Duurzame Mixfondsen kunnen beleggen, dan kun je de beleggingsuniversa van de andere fondsen raadplegen.

Documenten